Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Zuzana Rosáková (45) má dokonalou postavu od boha a už čtyři měsíce po porodu si mohla dovolit vstoupit před fotoaparát v plavkách. Nyní dcera moderátora Jana Rosáka zazářila v kampani poslední kolekce návrhářky Beaty Rajské.

Poté, co se Zuzka stala maminkou, si zakázky velmi pečlivě vybírá. „Beata je moje srdeční záležitost. Nešlo odmítnout," svěřila se Super.cz během focení kampaně Rosáková.

Zuzana Rosáková byla po dlouhou dobu jedna z modelek, která ke kolekcím Beaty Rajské neodmyslitelně patřila. „Původně měla Zuzka jít jen autorskou přehlídku, ale když mi to kolegyně potvrdila, byla jsem zrovna v zahraničí, měla jsem čistou hlavu a hned jsem kladla otázku, jestli by nemohla i fotit. Povedlo se,“ promluvila o přítomnosti modelky v kampani sama návrhářka a dodala: „Zuzana je ani ne rok po porodu opět v dokonalé formě a má postavu, že mezi ostatními holkami není vidět, že už je mamina."

Zuzana se stále snaží citlivě skloubit mateřství a občasnou práci modelky. Na focení si proto s sebou vzala svou devítiměsíční dceru Lili, kterou v případě potřeby hlídala babička. „Moje máma je nejlepší babička na světě a hrozně mi pomáhá," nechala se slyšet Zuzana. Rozhodně to ale nevypadá, že by Rosáková opět skočila rovnýma nohama do rozbouřených vod modelingu. „Patnáct let stačilo. Myslím, že je důležité umět včas odejít," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám