Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Tesařík je neodmyslitelně spjat s kapelou Yo Yo Band, kterou společně s bratrem Vladimírem založili už v roce 1975. Zprvu sice nebyli moc známí, ale všechno se změnilo začátkem devadesátých let, když se kapela dostala do širšího povědomí posluchačů, a Richarda Tesaříka začali lidé rázem poznávat na ulici.

„Lidé mě začali zdravit na ulici, tak jsem si musel udělat rybářský lístek, protože už se s tím mým ksichtem nedalo ani pytlačit, má to tedy i své nevýhody, protože si nemůžete všechno dovolit,“ zavzpomínal na období slávy v pořadu Limuzína Richard Tesařík, kterého si později všimla i média.

„Jednou mě vyfotili, jak se nesmyslně opilý líbám s jednou mladou herečkou na ulici jak kret*n, to nebylo moc povedené, protože to bylo blbý vůči manželce, přestože nic nebylo. Byl to takovej úlet,“ prozradil zpěvák, který se dodnes vyrovnává s předčasnou smrtí svého bratra Vladimíra Tesaříka.

Na osudný den, kdy jeho bratr upadl na kole a o pár dní později zemřel na otok mozku, nikdy nezapomene. „Museli ho dát do umělého spánku, furt jsem si myslel, že bude v pohodě, ale ono to bylo pořád horší a horší, pak jsem šel do nemocnice a tam mi už vrátný podal ruku a vyjádřil mi upřímnou soustrast, jemu bylo 56 let,“ rozpovídal se o osudných dnech Richard Tesařík.

O tom, jak si s bratrem od malička rozuměl a co nového chystá s kapelou YoYo Band, promluví Richard Tesařík už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám