Hlavní obsah
Článek

Ve vile se občas odehrají věci, které by měly zůstat navždy utajeny. VyVolení jsou ovšem stále pod dohledem kamer, a veřejné jsou tak i kontroverzní snímky, které by Pavlína nejraději zlikvidovala.

Tento úlet bude totiž své partnerce Mirce, která soutěž předčasně opustila po prohraném duelu s Thomasem, hodně těžce vysvětlovat. Během dosud nejodvážnějšího mejdanu odhodila podprsenku a s ní i veškeré zábrany. Ve vířivce tak předvedla v plné kráse svá prsa a rozjela to ve velkém.

Její obětí se stala Zdenička a její silikonová výbava. Na Pavlíně bylo znát, že už jí tělesný kontakt moc schází, a tak se s kolegyní z vily vyblbla dosyta. Po vzájemném srovnávání hrudníků došlo i na intimní doteky tělo na tělo. Zdeňka nepokazí žádnou zábavu, proto si s Pavlínou dopřála celkem nevinný úlet. Už dříve totiž prohlásila, že například líbání s holkami jí není vůbec cizí.

Pavlína byla jejím zájmem očividně potěšena a sexy večírek si užívala naplno. Mirku, které její řádění určitě neuniklo, může těšit alespoň to, že Pavlína je díky tomuto odvazu o krok blíže k výhře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám