Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Snoubenec Martiny Gavriely (45) Marcus Tran (38) je zčásti Filipínec, a proto má exotický zjev. Ten ho přímo předurčil pro to, aby v novém Kameňáku dostal roli bláznivého vietnamského číšníka. Podívejte se na video, jak se Vietnamcům posmívá a jak to je s jeho dlouho odkládanou svatbou!

„Jsem napůl Filipínec, ale je to de facto stejný. My mluvíme všichni podobně,“ rýpal i sám do sebe Tran na premiéře čtyřky slavné filmové komedie, která v kinech velmi slušně boduje.

Pro Marcuse to byla první velká filmová role, podílel se i na klipu ke snímku. „Točil jsem pro Francouze a Němce různé shoty a reklamy. Pro kamarády z FAMU jsem už něco také dělal, ale nyní je to první oficiální český celovečerák,“ říká snoubenec Gavriely.

O ruku ji požádal již před dvěma lety, ale od té doby je ticho po pěšině. Stejně tak co se týče naplánovaného stěhování na Bali. Dvojice prodávala dům Martiny, aby měla peníze pro začátek, nakonec ale nabídku stáhla a s ní i odlet za hranice všedních dnů.

„Mám strašně práce. Na stole mám další dva filmy, do toho hraní, je toho prostě hodně. Chtěl jsem vypadnout, ale nešlo to. Tak snad po Novém roce až do léta. A co se týče svatby, chceme se brát v hezkém počasí. Což už není, takže musíme počkat do příštího roku,“ dodal Marcus Tran.

Reklama

Další články

Načítám