Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ewa Farna (30) už na SuperStar ukázala, že z ní dávno není uťáplá slušňačka a ukázala nám mnohokrát svoje přednosti v nejrůznějších šatech s odvážnými dekolty. Když tedy přišla nyní na focení k Sáře Saudkové se svetrem až ke krku, báli jsme se, že z toho žádná šaráda a potěšení pro naše oči nebude. Jenže chyba lávky! Nastydlá Ewa upila čajík, shodila civilní ohoz a nasoukala se do šatů, v nichž její ňadérka opět slušně vynikla. Zvlášť tehdy, když se lepila k Igorovi Timkovi z No Name. Mrkněte do fotogalerie, budete valit bulvy, co poprsí Farne provádělo!

„Dlouhodobě spolupracuji s Lymfom Helpem, který sdružuje pacienty a příbuzné pacientů s maligním lymfomem. S Ewou a Igorem jsem fotila booklet k charitativnímu hudebnímu cédéčku Hit za hitem. A fotit Ewu, to mě potěšilo. Mít před fotoaparátem takovou pěknou ženskou, to je vždy radost. Byla by škoda neuplatnit její vnady, ale to stěžejní, co má, je samozřejmě v jejím hlase,“ řekla Super.cz Saudková.

„Ewa je nesmírně fotogenická. A nejenže je krásná, navíc i příjemná. Od pánaboha je pěkně stavěná, a tak jsem se ji snažila vyfotit, aby fotky byly smyslné a zároveň cudné. A to se, myslím, povedlo,“ pokračuje Sára.

Ta se raduje z toho, jaká mezi Farnou a Timkem fungovala chemie. „Jsou spolu na přátelské vlně. Nejen jako kolegové, ale jsou zřejmě i dobří kamarádi. Proto to bylo celé moc příjemné,“ chválí si modely z hudební branže fotografka, která měla touhu vyfotit Farnou nahou, kvůli přítomnosti médií od toho ale upustila. Tak snad příště…

Reklama

Další články

Načítám