Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Snídaně s Novou Marta Ondráčková se nám pochlubila novým přírůstkem do rodiny. S manželem, zpěvákem Jakubem Dřímalem, si ještě netroufají na miminko, tak si ho zatím vynahradili psíkem. "Už jednu čivavu máme, tak jsme jí pořídili kamaráda," řekla Super.cz Marta.

Pejskovi jsou dva a půl měsíce a manželé ho pojmenovali Charlie. "Je to podle písničky, kterou pro mne Jakub napsal. Doufám, že si budou rozumět s Chiquitkou, kterou už doma máme," pokračovala.

Když nám ale posílala nové fotky, neuvědomila si, že nás kromě rozkošného psíka zaujme i to, že na části z nich Marta není ani trochu nalíčená. Bez make-upu a nalepených umělých řas jsme ji doposud neviděli.

A možná by tak měla chodit častěji. Jako brunetka výrazné líčení nepotřebuje a sami vidíte, že na fotkách, kde vylezla rovnou z koupelny a její mazlík ji k tomu ještě olízal, vypadá minimálně o pět let mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám