Hlavní obsah
Článek

V luxusní londýnské čtvrti Mayfair, kterou vyhledávají nejen britské celebrity, to žije každou noc. Nejinak tomu bylo i v pondělí, kdy se v tamním podniku Arts Club sešlo hned několik známých tváří včetně Nicole Scherzinger (45). Ta byla v dlouhé černé róbě s krajkovou vsadkou a průstřihem v zadní části od krku až po hýždě úchvatná, k trapasu během vystupování z auta ale chyběl jen krůček.

Zpěvaččiny šaty sice sahaly až ke kotníkům, ale v přední části byly obdařeny vysokým rozparkem, což znamenalo nutnost velké obezřetnosti při vystupování z vozidla. Nicole měla štěstí, že fotografové se sesypali převážně ze stran a jejich objektivy nebyly nasměrované na bývalou členku skupiny Pussycat Dolls z úhlu, který by veškerou její snahu o vzhled dámy zašlapal do země.

Na akci nechyběly ani Kelly Osbourne a její matka Sharon, se kterými se Scherzinger vřele vítala. Možná chtěla zapomenout na trapas, který jí uštědřil redaktor během udílení cen Pride of Britain s dotazem na šestnáctiletou pákistánskou bojovnici za práva dívek na vzdělání Malálu Júsufzajovou. Zpěvačka byla zaskočená a vůbec nevěděla, 'která bije'.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám