Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud se někomu zdálo, že VyVolení po odchodu Thomase ztratí napětí, byl na omylu. Už dnes se totiž soutěžící dočkají dvou nových kolegů, pro něž nebude jednoduché zapadnout do stávajícího kolektivu.

Televize nejspíš vyslyšela stížnosti VyVolených dívek a zajistila jim čerstvého samce. Ženy jsou totiž v přesile a k dispozici je jim pouze koloušek Honza a dvojice homosexuálů Vladko a Ládík. Teď se ale vše změní, protože kufr už má sbalený Jan Filipenský (40), který se považuje za nejlepšího chrliče ohně v Česku.

Při výšce 205 centimetrů bude v soutěži nepřehlédnutelný a snad předvede něco ze své vyhlášené silácké show. VyVolení pro něj ovšem budou velkým pokušením. „Mám dva velké nešvary, jeden jsou ženský a druhý je žrádlo,“ tvrdí šťastně zadaný Jan.

Spolu s ním se do boje o pět miliónů korun chystá i Zdeňka Regina Soukupová, která bude v 50 letech suverénně nejstarší obyvatelkou vily. Pokud s ní ostatní nebudou zadobře, je připravená se bránit všemi dostupnými prostředky. „Do 38 let jsem dělala černou magii, byla jsem zlá čarodějka, pak nastal zlom a od všeho jsem se očistila,“ tvrdí Regina, již už měli diváci možnost vidět v pořadu Prostřeno.

Reklama

Další články

Načítám