Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavice Lucie Bílá (58) včera zahájila své Černobílé turné, na které se připravovala tři měsíce. Skoro nejedla, nacvičovala choreografii a návrháři a stylisté měli plné ruce práce, aby jí sehnali ty nejúžasnější kostýmy, v nichž by vypadala naprosto dokonale.

Podle prvního koncertu, jímž turné včera zahájila, to vypadá, že se vše povedlo na výbornou. Lucie už předem avizovala, že velkou akrobacii ve stylu světových hvězd od ní čekat nemáme, že před efektními tanečky a létáním vzduchem pořád ještě upřednostňuje zpěv, ale podívaná to byla přesto velkolepá.

Zvlášť pak přehlídka modelů, které si oblékla přesně ve stylu názvu své šňůry. Po dlouhé době jsme tak měli možnost Lucii Bílou vidět nejen v její oblíbené černé. V šatech, z nichž většina působila jako druhá kůže, předvedla své dietou a cvičením zdokonalené tělo, štíhlounká stehna, vosí pas a naštěstí i stále se dmoucí dekolt, který její hubnutí nepoznamenalo. Na její kostýmy se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám