Hlavní obsah
Článek

Je to vážně moderátorka nebo spíš domina? Štěpánka Decastelo (45), která je čerstvě pár dnů zasnoubená, už mnohokrát překvapila svými dekolty a rafinovanými šaty. Majitelka silikonových pětek ale zásadně odmítala vyfotit se trochu odvážněji. „Jsem stydlivka,“ tvrdí zahanbeně. Až teď se nechala překecat a pořídila si snímky, na nichž vám vyrazí dech. Podívejte se ve fotogalerii, jak skvěle jí to sekne coby domině i na dalších fotkách!

„Hodně dlouho jsem odolávala svodům, ale nakonec jsem povolila. Slyšela jsem, že kdo nemá nahé fotky, ten jako by neexistoval. Ale nechtěla jsem klasické sexy fotky. Pan fotograf je naštěstí malíř, má umělecké vnímání a fotografie v jeho podání svou vizualitou dopadly na třikrát podtrženou jedničku s hvězdičkou,“ rozplývá se prsatice.

„Vždy jsem chtěla fotky ve stylu Alenky v říši divů nebo Cely s Jeniffer Lopez. Prostě aby balancovaly na hraně mezi úchylností a uměním. A to se dostatečně povedlo. Jsem moc spokojená,“ svěřila se Decastelo.

„Byl to pro mě hrozný stres, ale výsledek za to stojí. Třeba tu fotku na gauči nechal můj snoubenec Filip zarámovat a visí nám v pracovně. A to jsem vždy odmítala mít své snímky doma, připadalo mi to trapné. Jenže tahle se mi hrozně moc líbí, je vytištěná na plátně, takže vypadá vážně jako obraz,“ uzavřela čím dál tím vytíženější moderátorka společenských akcí.

Reklama

Další články

Načítám