Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vnadná Štěpánka Decastelo (45), která zaujme diváky nejen svým decentním hlasovým projevem, ale především mohutným poprsím, myslí vztah s podnikatelem Filipem smrtelně vážně. A on s ní jakbysmet. Proto vzal také svou drahou polovičku na víkend do Paříže, kde se po tříměsíční známosti páru odhodlal k razantnímu kroku. „Zasnoubili jsme se. Byl to šílený doják,“ pochlubila se Štěpánka Super.cz.

„Filip pro mě udělal překvápko a vzal mě do Paříže. Byli jsme snad v nejluxusnější restauraci na světě, a tam už mě prý chtěl požádat o ruku, ale mně se udělalo špatně, takže to musel odložit. Druhý den v noci to zkoušel podruhé, když jsme byli pod Eiffelovkou, ale to tam začaly běhat krysy. Proto to taky vzdal. Nakonec se mu to na tom samém místě podařilo až druhý den. Byla to romantika jako prase. Filip poklekl, podal mi prstýnek, v očích měl slzy… ještě teď se mi chce brečet, jak to bylo nádherný,“ rozplývá se Štěpánka, která konečně po letech blouznění a stýkání se s pochybnými individui asi konečně našla muže snů.

„Jezdili jsme na kole a užívali si jeden druhého. Tak nádherný víkend jsem snad nezažila. Pořád oba pracujeme, skoro si ani neodpočineme, takže jsme museli vypadnout aspoň na pár dnů z Prahy. A pak najednou tohle. Filip mi vyrazil dech. A samozřejmě jsem po počátečním šoku okamžitě souhlasila,“ dodala Štěpánka, která v poslední době slaví úspěch s moderováním a dostává jeden kšeft za druhým. V životě se jí nyní zkrátka daří na všech frontách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám