Hlavní obsah
Článek

Přípravy na muzikál Iago jsou v plném proudu. Janek Ledecký (61) společně s americkým režisérem Robertem Johansonem vybírají do představení ty nejvhodnější herce. Třeba rockerka Marta Jandová (49) zde má roli jistou, jak jsme již informovali. Zato Petr Kutheil se bude muset ještě hodně snažit, aby v muzikálu vytvořeném na motivy Shakespearova Othella exhiboval.

Od začátku se počítalo s tím, že se Kutheil v muzikálu objeví v roli dědice Rogera. Drobný zpěvák si už zahrál v Ledeckého hitech Galileo, Hamlet, objevil se na první prezentaci muzikálu Iago a ramena účastník pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska dělal i na castingu v Divadle Hybernia.

Když se ale Kutheil potkal s Ledeckým tváří v tvář, spadl mu hřebínek. Kutheil přišel na akci s dobrou náladou a v doprovodu kolegyně z Hlasu Kateřiny Petráňové. Hned u vchodu halasně zdravil Ledeckého, ten ho ale okamžitě zpražil výtkou, že je moc tlustý. Petr to považoval za vtip, ale když ho Janek ujistil, že to myslí vážně, šel svoji aktuální váhu zkonzultovat s ostatními hosty. Všichni do jednoho mu sice tvrdili, že vypadá dobře a sexy, ale Janek je budoucí chlebodárce, a tak kila budou muset jít stejně dolů. „Běhat kolem Hybernie nebudu, ale asi se vrhnu na krabičkovou dietu,“ svěřoval se až do noci všem okolo zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám