Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show VyVolení v sobotu už podruhé skončila pro Zdeňku Souškovou (25). Vnadná soutěžící si svůj „opravný“ pobyt užila se vším všudy a ukázala toho podstatně více než ve dnech, kdy ještě bojovala o výhru.

Zdeňka nejspíš vyslyšela nářky diváků, kteří si neustále stěžovali, že svá plastickým chirurgem vylepšená prsa v televizi příliš neukázala. Po propustce ožila a během divokého mejdanu hrály její silikony hlavní roli. Zdeňka se ukázala v celé své kráse a příliš si nepřipouštěla, že vířivková párty byla na počest návratu Vladka, který v duelu vyřadil jejího potenciálního partnera Thomase.

Vířivka byla pro chladnou noc ideální volbou, přestože vodní radovánky nejsou jedincům omámeným alkoholem doporučeny. VyVolení jsou ovšem neustále pod bezpečnostním dohledem kamer, a tak si občas nějaký ten prohřešek mohou dovolit. Výsledek stál rozhodně za to, protože všechny soutěžící, vyjma Evy, ukázaly v plné parádě své ženské přednosti.

Zdeňka měla po odchodu Thomase nejblíže k Pavlíně, na níž si pravděpodobně testovala svou nevyhraněnou sexuální orientaci. Když se své silikony rozhodla poskytnout k servírování jídla, z obyčejné šunky se rázem stal vyhledávaný gurmánský zážitek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám