Hlavní obsah
Článek

Černé brýle, tajemné postavy a fotografie - to je nejnovější koncertní vizuál, který se svými dvěma klavíristy nafotografovala přední česká šansoniérka Renata Drössler (60).

"Do svého rodného Třince se vracím po šesti letech s velkým šansonovým koncertem 16. října.  Přivezeme velké emoce," slibuje svým fanouškům představitelka Marlene Dietrich z pražského Divadla pod Palmovkou, která nedávno oslavila své padesátiny.

"I když jsme společné fotografie pojali poněkud ostřeji, ve skutečnosti jsme jemná a něžná sestava, hrající a zpívající o křehkosti lidských duší,“ říká zpěvačka a vzpomíná na gymnazijní léta v nedalekém Českém Těšíně, kde studovala polské gymnázium. Jeho lavicemi prošla mimochodem celá řádka známých českých osobností, jako jsou zpěvačka Ewa Farna, hudební producent Lešek Wronka nebo současný premiér Jiří Rusnok.

„Můj druhý klavírista Michal Worek má třinecké kořeny, navíc je můj vzdálený příbuzný, za svobodna jsem se totiž jmenovala Worek,“ uzavírá Renata Drössler, kterou už osm let doprovází rozený Ostravan, klavírista roku 2013 Petr Ožana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám