Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K (59). má před sebou podzimní šňůru akustických koncertů, jimiž chce oslavit dvacet let, kdy na hudební scéně nevystupuje pod svým původním jménem Luciana Krecarová, ale právě jako Anna K. Ochutnávku předvedla na párty, kde se představovaly společenské účesy pro letošní plesovou sezónu.

Trochu nás ale překvapil její model. "Říkala jsem si, že když zpívám v kadeřnictví, přizpůsobím tomu outfit. A tahle tunika je sice dost drahá, ale trochu kadeřnickou zástěru připomíná," smála se Anna K., která na improvizovaném pódiu vystřídala modelky s úchvatnými drdoly.

Vystoupení a show si nenechala ujít její kolegyně z branže, zpěvačka Mista, modelka a módní bloggerka Michaela Štoudková (38) ani módní návrhářka Natali Ruden, kterou doprovázel syn. Ovšem i když se akce odehrávala v kadeřnictví, ani jedna ze známých dam s účesy moc neexperimentuje.

Mista se nechala ostříhat na mikádo, Natali a Míša trvají na dlouhých blond vlasech už mnoho sezón, a sama Anna K. si nechává svoje vlasy opět dorůst. "Cítila jsem se skvěle v ježečku, ale můj partner, asi jako všichni chlapi, upřednostňuje dlouhou hřívu. Tak to naposledy zkusím," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám