Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) oslavila loni padesáté narozeniny a až letos podstoupila první estetický zákrok. Heidi se může pochlubit ukázkovou postavou, má tělo náctileté modelky, ale jak sama přiznala, věk se zastavit úplně nedá. Proto podstoupila v obličeji první zákrok.

Jak Super.cz informoval, minulý týden si nechala speciálním výplňovým materiálem zvednout líčka a koutky rtů. Důležité pro ni bylo, aby to nebylo na první pohled znát. „Nikdy jsem nechtěla vypadat jako nafouklá žába bez mimiky. Právě proto mě zaujalo, že výplňový materiál, kterým jsem se nechala vylepšit, na mimiku nemá vliv," řekla Super.cz Heidi.

Pár dní se kvůli malým modřinkám na veřejnosti moc nevyskytovala a poprvé se omlazená Heidi objevila na veřejnosti na galavečeru Miss Hasička, kde zpívala. A vypadala skvěle. Sama si zákrok velmi pochvaluje. "Cítím se výborně. Tak snad to je i vidět," usmála se Heidi, která i bez plastik na padesátku rozhodně nevypadala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám