Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra Jiřího Menzela neměla rozhodně radost, když se objevily snímky její dcery Aničky, která, když ji měl na starosti tatínek, režisér Jaroslav Brabec, ukázala, že má děravé punčocháče na koleni. A Olga Menzelová (46) se rozhodla reagovat po svém.

Olga byla jedním z hostů závěrečné párty Designbloku, a dokonce tak váženým, že ji na akci do pražského baru přivezli limuzínou. A při vystupování vzala do ruky nožík a sama si rozřízla punčocháče a předváděla díru na koleni stejně jako dcerka. "Řekla jsem si, že ukážu, že matka je stejná jako dcera," řekla Super.cz Olga.

"Bylo to tak, že jsem dávala ráno Aničku do školky a měla jen malinké očko. Nechtěla se převléknout, tak jsem jí říkala, ať si hlavně do té dírky nestrká prst, aby se nezvětšila. Jako bych jí dala návod, takže odpoledne už se nedalo nic dělat a měla tam díru velikosti dlaně, když ji tatínek vyzvedával." vysvětlovala.

I kdyby bývala Olga neměla rozřezanou punčochu, určitě by poutala pozornost. Neuvědomila si možná, jak průsvitnou má sukni, takže všichni měli možnost sledovat, jak má dokonalý zadeček a také nohy, které pod sukní prosvítaly.

Olga nám prozradila také to, že má plné ruce práce. Výstavu velkoplošných fotografií manžela Jiřího Menzela bude přesunovat do dalších lokací včetně Polska. A za velkou louží ji oslovili spolupracovníci Woodyho Allena, zda by neudělala to samé co pro manžela k pětasedmdesátinám také pro Allena k jeho osmdesátým narozeninám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám