Hlavní obsah
Článek

Dnes v poledne opustily vilu dvě ženy Thomasova života Sabina a Zdeňka. Co plánují a jak to vidí s Thomasem dál?

„Čekám, že se se mi ozve, na hotel za ním nepojedu,“ reagovala Zdenička bezprostředně po odchodu z vily. Sama je zvědavá, zda ji Thomas potom, co si přečte v bulváru, bude ještě chtít. Pro Zdeničku si přijel kamarád Michal a Thomas je neznámo kde, což Zdeničku mrzelo, stejně jako to, co se dozvěděla od Sabiny.

„Sabině věřím, nevidím důvod, proč by si to vymýšlela, ale pořád si nejsem jistá, jestli to je pravda,“ reagovala. Thomas prý Sabinu nejednou uhodil, což mu zamilovaná Sabina neustále odpouštěla.

Překvapivě pro všechny, dívky si byly sympatické a dokážou si obě dvě představit společné přátelství! „Možný je, že budeme kamarádky, po včerejšku si myslím, že je Zdeňka úplně jiná, beru zpět, co jsem o ní řekla,“ prozradila Sabina, která nevěří, že by Zdeňce a Thomasovi vztah vydržel.

Přestože úsměvy rozdávala na všechny strany, bolest v sobě pořád ještě má: „Snažím se to zahnat úsměvem, nechci, aby to na mě někdo poznal, a hlavně už ho nechci vidět.“ Sabina odjela s rodiči zpět do Hradce Králové, kde momentálně studuje pečovatelské práce.

Reklama

Další články

Načítám