Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má krásnou tvář a dokonalé tělo. Přesto se modelingu nevěnuje a více než chození po mole ji baví sportovní hasičství. Jednadvacetiletá Slovenka Stanislava Halušková v noci z pátku na sobotu získala titul Miss Hasička ČeskoSlovensko 2013.

Slovenka porazila osm konkurentek. Zaujala nejen skvělou postavou, ale také inteligencí a volnou disciplínou, ve které předvedla sprejovou show. Stanislava měří 174 centimetrů a její míry jsou 87 - 65 - 94.

Hasičství se věnuje pět let a doslova tím žije. "Mí rodiče jsou oba hasiči, takže vzor jsem měla jasný," prozradila Super.cz Stanislava, která je studentkou Univerzity Pavla Jozefa Šafaříka. Krásná brunetka žije ve slovenské Likavce a právě hasičský sbor z rodného města jí do soutěže vyslal.

První Vicemiss se stala osmnáctiletá Nela Šmírová z Frýdlantu nad Ostravicí a druhou Vicemiss dvacetiletá půvabná blondýnka Markéta Járková z Heřmaniček.

Během večera se volil také Hasič roku. Tím se stal třiatřicetiletý Tomáš Petreček ze Slavkova, který si jednoznačně získal porotu volnou disciplínou, během které předvedl komickou scénku. Předvedl totiž balet ve stylu Labutího jezera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám