Hlavní obsah
Článek

Zatím nejsledovanější Duel VyVolených, ve kterém se o návrat do vily doslova pobili dva úhlavní nepřátelé, má svého vítěze. A výsledek vzhledem k velkému rozdílu v hlasování nikoho nepřekvapil. S osmdesáti procenty hlasů se po šestém Duelu do vily vrátil Vladko a potvrdil svou pozici favorita. Thomas, jehož dívky jsou zatím stále ve vile, odchází domů.

Do vily se od začátku chtěli vrátit oba dva účastníci. „Výhrát Duel nad Vladem je pro mě víc, než vyhrát pět miliónů,“ řekl ostře milovník posilování a mladých kočiček Thomas, který se nechal ve vile oblouznit silikonovou Zdeničkou a včera dostal svého slibu, když si do Duelu vyzval Vladka.

Tomu od začátku nemohl přijít na jméno a navážel se opakovaně do jeho orientace. „Já se chci taky vrátit a chci vyhrát těch pět miliónů,“ kontroval s ironickým úsměškem sebejistě Vladko.

Jako první odcházel do studia Thomas . „Kdybych se nevrátil, všem vám děkuji za pobyt. I když to vypadalo, jak to vypadalo,“ prohlásil při loučení Thomas a všem podal ruku. Jediný jeho soupeř Vlado mu odmítl podat ruku. Posilou mu v tu chvíli určitě byly objetí a polibky silikonové Zdeničky.

Na Vladovi byla tentokrát viditelně znát nervozita. „ Je to tu hodně těžké. Těžší než to bylo tenkrát. Nedávám city najevo, ale mám tady čtyři lidi, ke kterým mám blízko. Neumím to dávat najevo, ty rány pak více bolí,“ podotkl s omluvným výrazem Vlado a zmizel do studia za svým sokem.

Obyvatelé vily si zpátky přáli s převahou Vlada. Dokonce i bejvalka Thomase Sabina. „Chci zpátky Vlada. Protože už se na to nemůžu dívat,“ řekla bez servítek. A její prosba byla vyslyšena.

„Když mají rádi lidi to, co tam Vlado předvádí, je to jejich věc,“ reagoval na svou prohru po padesáti dnech pobytu suše Thomas. „ Jsem šťastnej. Bylo to pro mě hrozně důležité. Pobyt ve vile už pro mě přestal dávat smysl. Strašně mě to nabilo,“ prohlásil před návratem do vily sebevědomě Vlado.

Reklama

Další články

Načítám