Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čím dál krásnější Dana Morávková (52) byla jednou z nejzářivějších hvězd na premiéře nového filmu Kameňák 4, která se odehrávala v pražském Divadle Palace. Usmívala se na všechny strany, přestože byla na smrt unavená, a i když z ní scenáristé v pokračování úspěšné komedie udělali opravdu neuvěřitelně bláznivou stíhačku, která chce Václava Vydru do postele. Podívejte se na video na ukázku a na to, co tomu Dana říká!

„Já sama asi nejsem stíhačka. Ale moje učitelka se zamiluje do Vaška Vydry. Je to důležitý člověk, Jana Paulová (představitelka Pepanovy manželky Vilmy v prvních třech dílech Kameňáku – pozn. red.) je daleko, tak ho chce pro sebe,“ směje se evidentně výborně naladěná Morávková. Nemá důvod k trápení. Práce má nad hlavu a ani po osmnácti letech manželství s Petrem Maláskem to nevypadá, že by na dvojici přišla ponorka. „Slíbil mi, že spolu budeme ještě 82 let,“ říká Dana.

Její role patří v Kameňáku k tomu nejlepšímu. „Partnerství s Vaškem jsem si užívala. Často jsme spolu hráli v divadle, ale poprvé ve filmu. Bylo to hezké natáčení,“ svěřila se nám Dana, která vypadá čím dál tím lépe. „Když mi to dovolí čas, věnuju se tanci. Zůstala jsem věrná StarDance a několikrát týdně chodím na tréninky,“ odhaluje tajemství své luxusní postavičky půvabná herečka, která vypadala výborně přesto, že jiný by byl na jejím místě už na pokraji kolapsu.

„Od rána jsem byla na natáčení Ordinace, pak byla zkouška v divadle, následně jsem opět natáčela, večer pak proběhlo divadelní představení. A v pět ráno zase točím,“ překvapila nás závěrem Morávková tím, jaká je to pilná žena. Hotová umělecká údernice!

Související témata:
Stíhačka

Reklama

Další články

Načítám