Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Gympl už několik dílů vídáme postavu mladičké barmanky, která nemá velké štěstí v lásce. Ztvárňuje ji sympatická Ivana Korolová, kterou poznáme všude díky její charakteristické pize krásy. A když jsme se byli podívat, jak cvičí, zjistili jsme, že má i naprosto dokonalé tělíčko.

"Nedovedu si představit, že bych necvičila. Když jsem to na delší dobu vynechala, protože jsem natáčela jednu pohádku, zjistila jsem, že nepatřím mezi typy, které by měly postavu zadarmo. Tak musím trochu dřít. Běhám, chodím do fitka, a teď jsem přidala ještě kolo," svěřila Super.cz Ivana.

Pozor si dává i na to, co sní. A když zahřeší, okamžitě to musí kompenzovat sportem. "Za takovou kachničku si naordinuju minimálně pět kilometrů běhu. A ovocné knedlíky? Ty radši ani nejím," přiznala. Úplný fanatik ale prý není.

"Není to tak, že bych po páté hodině už nevzala nic do úst, ale snažím se to korigovat. Večer si dám třeba už jen kousek šunky nebo nějakou drobnost. Zahřeším si jen málokdy, ale o to víc si to užiju," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám