Hlavní obsah
Článek

Když moderátorka Emma Smetana (36) dostane od televize nějaký úkol, snaží se ho splnit na sto procent, i když jí to není příjemné. Důkazem bylo odpolední cvičení dost komplikované aero jógy, kterého se spolu s dalšími tvářemi TV Nova účastnila.

Emma totiž překvapivě vůbec nesportuje. "Na sportu mi vadí pohyb. Jsem typický kavárenský povaleč. Jediný sport, který mi nevadí, a jsem schopná se ho aktivně účastnit, jsou šachy. Někdy se na něj leda podívám. Ať už v televizi nebo když sportují někteří moji přátelé," prozradila Super.cz.

Nechala se dokonce osvobodit i z tělocviku na střední škole. "Měli jsme tělocvikáře, který byl vyloženě sadista, a neměl mě rád. Známka od něj by mi zkazila maturitní vysvědčení a ve Francii se při přihláškách na vysokou školu počítá celkový průměr. Takže jsem využila toho, že mám problémy se zády, abych se na svoji vysněnou školu dostala," vysvětlila.

Ani na vysoké nesportovala. "Měli jsme sice nějaké volitelné předměty, kde se dalo hýbat, ale já dala vždycky přednost knížce, a tak je to doposud," pokračovala. Pro svoji postavu zatím nedělá vůbec nic. "Myslím, že ji mám normální. Otázkou je, jak dlouho to bude ještě trvat, co za mne budou pracovat geny. Uvidíme za čtyři pět let," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám