Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dejte dohromady SUV ladných křivek či dodávku s maxiprostorem, odpočet DPH, blížící se konec roku a získáte neodolatelnou kombinaci. Na nic nečekejte a vyrazte do AAA AUTO, kde si zaručeně vyberete auto, jež vám na konci roku umožní tolik žádaný odpočet daně. Čeká vás největší výběr SUV, a také pick-upů, chlaďáků, vozů s plošinou, zkrátka užitkových vozů. Možná si vyberete právě jedno z těchto.

Peugeot Partner 1.6 HDI z roku 2010, šedá metalíza, najeto pouze 67 760 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte praktický pick - up s nízkými provozními náklady, prostorným interiérem a v bohaté výbavě tepee holiday? Pořiďte si tento kvalitní a prověřený vůz po pečlivém majiteli. Díky pravidelným servisním prohlídkám vás nečekají žádné další investice. Vůz byl pořízen jako nový v ČR, pravidelný servis je doložen servisní knihou. Rádi byste si dopřáli tento praktický, skvěle vybavený vůz? Tak proč nevyrazit hned do AAA AUTO? Nezapomeňte, že na něj můžete uplatnit odpočet daně.

VW Multivan 2.0 TDi z roku 2010, béžová-metalíza, po 1. majiteli, najeto pouze 38 563 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorné MPV nabízející 7 míst, které ocení živnostník i velká rodina. Vůz je po 1. majiteli ve výborném stavu. Procházel pravidelnou servisní údržbou. Jistě také oceníte praktický pohon 4x4. Výbava nabízí aut. klimatizaci, airbag, ABS, al. kola, ASR, tempomat, počítač, ESP, mlhovky, handsfree, parkovacího asistenta, el. zrcátka, el. okna, autorádio, kontrola tlaku, pneumatik, elektrické dovírání dveří. Přijďte si vyzkoušet tohle MPV nebo nějaké jiné ze 7000 aut, která AAA AUTO nabízí.

Spolehlivý a oblíbený Mercedes Sprinter 315 CDI 2.2, z roku 2011, po prvním majiteli, najeto pouze 99 270 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vůz je ve skvělém stavu. Je na něm vidět, že procházel pravidelným autorizovaným servisem Mercedes. K dispozici je kompletní sada klíčů. Mohlo by vás také zajímat srovnání současné ceny s cenou pořizovací. Ta byla 983 000 Kč! Výbava nabízí klimatizaci, airbag, ABS, ASR, centrál, ESP, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio, náhradní kolo. Najdete ho na www.aaaauto.cz, nebo si raději přijďte tento skvělý Mercedes vyzkoušet a pouvažujte o zajímavém odpočtu daně.

Oblíbená Honda CRV 2.0 4x4 z roku 2008 s šedou metalízou, po 1. majiteli, najeto pouze 66 910 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I tohle populární a vyhledávané SUV vám může vyvolat díky odpočtu daně úsměv na tváři. Zvlášť když se jedná o tak povedený kus. Vůz je v perfektním stavu a má vynikající historii. Je po prvním majiteli, který ho koupil jako nový v ČR. Servisní historie je samozřejmě doložená - poslední servis v 58 187 km. Výbava Elegance. Navštivte AAA AUTO, abyste si mohli důkladně prohlédnout nejen tohle SUV. Možná v jednom i odjedete.

Parádní SUV Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi, 4X4, Automat, šedá metalíza, z roku 2007, po 1. majiteli, najeto pouze 59 134 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další SUV, na které je radost pohledět, je Hyundai Santa Fe, oblíbené pro svou spolehlivost a dostupnost. Auto má také výbornou historii. Je koupeno jako nové v ČR, a 1. majitel o něj dobře pečoval. K vozu je kompletní sada klíčů a servisní kniha. Celkový stav se dá označit slovem perfektní. Automat a 4x4 z něj dělá praktického pomocníka. Přijďte se na tohle Santa Fe 4x4 podívat do AAA AUTO. Možná právě u něj uplatníte odpočet daně.

Další články

Načítám