Hlavní obsah
Článek

Díky prvnímu ročníku SuperStar se z Anety Langerové (37) zrodila hvězda, na niž domácí hudební scéna čekala několik let. Zpěvačka tehdy zabředla v experimentech, které se projevily nejen v její tvorbě, ale bohužel i na její vizáži.

Z nesmělé dívky se v roce 2004 stala ostře sledovaná celebrita a Aneta překonala všechna očekávání, když v následujících dvou letech sesadila v anketě Český slavík z trůnu Lucii Bílou. Svěží závan do české populární hudby ovšem netrval příliš dlouho. Aneta je sice stále aktivní zpěvačkou, ale její tvorba už je určena podstatně užšímu okruhu posluchačů.

Langerová od dob SuperStar dospěla nejen hudebně, ale také fyzicky. V uplynulých letech však na své vizáži udělala několik přešlapů. Neustálé experimentování s vlasy se jí nikdy příliš nedařilo, protože Aneta je svá a nedbá na rady odborníků.

Extravagantní účesy, které mají nejspíš souvislost s její homosexuální orientací, k níž se přiznala až v roce 2010, Anetě nikdy neslušely. Ať už si zvolila dredy, peroxidový přeliv, či divokou kreaci ve stylu dalmatina, její ženskost dostala pořádně na frak. Langerová má přitom ve svém archívu řadu reprezentativních snímků, na nichž jí dlouhé vlasy dodávají křehkost. Každá zpěvačka totiž nemůže být Lady Gaga, a Aneta to naštěstí s přibývajícím věkem pochopila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám