Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Populární zrzavá zpěvačka Marcela Holanová (72) pořádně změnila svou životosprávu. Žena, která před pár lety prodělala operaci srdce, začala rázně řešit svou nadváhu. Při výšce 164 centimetrů vážila tři čtvrtě metráku. „Jsem malinká a cpala jsem se nekvalitními potravinami. Opravdu mi z toho bylo zlo. Funěla jsem, byla jsem neustále unavená, byl to strašný opruz,“ přiznává Holanová. Teď má už patnáct kilogramů dole a je to na ní perfektně vidět!

„Nejedla jsem moc, ale všechno špatně. Bylo to v jídelníčku. Z reklamy jsem věřila, že když budu jíst denně čtyři ovocné jogurty, tak zhubnu. Jenže doktorka se zhrozila. V tom jogurtu, který mi tak chutnal, bylo strašně moc cukru. A to samé bylo s rýží. Měla jsem zafixované, že po té se netloustne, a tak jsem ji jedla celý den a divila se, proč, když jím tak málo, pořád kynu. A to přitom nejsem na knedlíky nebo omáčky! Nechápala jsem, co se děje. Byla jsem nepoučená a pitomá,“ shazuje samu sebe Holanová. Dnes si striktně odpírá přílohy a tučné maso.

„Tahala jsem zbytečně kila navíc a příliš to zatěžovalo můj organismus. Teď se cítím výborně. Konečně mám váhu, kterou bych ke své výšce měla mít. Mám před sebou vystoupení s kapelou, tak jsem ráda, že se lidem ukáži v plné formě,“ dodává Holanová, kterou nyní čekají dva koncerty. První poslední den v říjnu v kině Slavia ve Stříbře, druhý sedmého listopadu v kulturáku Josefa Suka v Sedlčanech. Představí své největší hity, jako jsou Ráno, Cesty lásek, Jestli je na nebi Bůh, Žárlím a další.

Reklama

Další články

Načítám