Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Noční bary si už nevystačí s nabídkou, na niž lákají muže už několik staletí. Nová doba si žádá krásky, které se netají chutí k jídlu.

Dívky, které se trápí dietami a potí se v posilovnách, už dnes netáhnou. Pánové mají nejspíš dokonalých křivek dost a na trhu chyběla podívaná pro obdivovatele oblejších tvarů. Klub Foxy Girls v Las Vegas tak do svého repertoáru zařadil dobře živené striptérky a dveře se v něm netrhnou.

„Tučné vystoupení“ se stalo senzací, na niž se sjíždějí zájemci z celé Ameriky. Značná část klientely pochází i z Německa. V rámci speciálního programu jsou totiž na jevišti k vidění dámy, označované jako VKŽ (Velké a krásné ženy), a pro labužníky jsou připraveny i VKŽER (Velké a krásné ženy extrémních rozměrů), jejichž váha se pohybuje okolo 200 kilogramů. Publikum nejspíš uspokojuje, když se před ním nakrucují dámy s XXXL parametry, na jaké je v USA pravděpodobnější narazit než na vychrtlé modelky.

Reklama

Další články

Načítám