Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim a nízké teploty. Topení pomalu začíná jet na maximum, ale vám je zima i přes svetr a dvoje pletené ponožky. Nohy jako byste je zrovna vytáhli z mrazáku. Kde je chyba?

K moři ještě letos, na osm dní a pod šest tisíc?!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ještě letos si užijte moře ve slunném Turecku, šestidenní pobyt v Itálii, poznávací eurovíkend v Toskánsku, čtyři dny pro celou rodinu v Budapešti ve čtyřhvězdičkovém hotelu nebo poznávací zájezd do Paříže… To vše a mnohem více pod jednou střechou na slevovém agregátoru Slevín.cz, který vám na dovolenou snů dá slevu v průměru neskutečných 58 %. A to navíc s neprůstřelným pojištěním! Kromě pojistky cestovní kanceláře jste v případě certifikovaných nabídek pojištěni i přímo slevovými portály.

Co třeba pár dní v luxusu a teplé vířivce?!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberete si typ dovolené, lokalitu a pak další podrobnosti, jako je třeba způsob dopravy, úroveň hotelu nebo forma stravování. Pak už se vypíšou dovolené, které odpovídají vašim požadavkům. Stejně jednoduše jako v e-shopu. A za nejvýhodnější cenu – se slevou třeba až 62 %!

Čtyřdenní luxusní zájezd do Toskánska s 35% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídky na Slevíně pochází od 94 spolehlivých slevových serverů. Za pár sekund tak prozkoumáte stovky nabídek a vyberete tu, která vás osloví nejvíce. Žijete jen jednou, tak proč nezkusit třeba něco nového?

Čtyři dny pro celou rodinu v 4* hotelu v Budapešti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín spolupracuje jen s ověřenými partnery, takže máte jistotu bezpečného nákupu. Veškeré zájezdy jsou pojištěné podle zákona, nikdo se tak nemusí bát, že přijde o své peníze.

Raději za poznáním do Holandska?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín si dává záležet na kvalitě prodávaných služeb. I když tedy koupíte dovolenou se slevou 58 %, dostanete 100% servis. Pokud máte z nákupů na slevových portálech obavy, v případě Slevína na ně můžete zapomenout. Nákup dovolené je rychlý, jednoduchý a zvládnete ho za několik minut z vašeho domu. Je jedno, jestli hledáte dovolenou na poslední chvíli, nebo plánujete odpočinek měsíce dopředu. Slevín vám vždycky najde tu nejlepší nabídku. Ostatně, zkuste to sami!

Další články

Načítám