Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle se možná Agátě Prachařové (38) moc líbit nebude. Její manžel totiž tráví dny s kráskou, která v soutěži Miss uspěla lépe než kdysi sama Agáta. S letošní Českou Miss Gabrielou Kratochvílovou (34) totiž natáčí film.

A rozhodně se vedle sebe jenom nemihnou. Hrají totiž milenecký pár. Gábina hraje v pokračování kultovního snímku Bony a klid dceru bývalého veksláka, nyní starosty Richarda, v podání Josefa Nedorosta. A Jakub, tedy jeho postava Martin, se do krátkovlasé slečny bláznivě zamiluje.

"Nečekala jsem, k čemu mne vítězství v Miss přivede, vždycky jsem toužila zahrát si ve filmu a z pana režiséra Olmera jsem měla docela vítr, je to opravdový profík," pochvaluje si Gábina. Ale o tom, že by přeskočila jiskra mezi ní a Jakubem i ve skutečnosti, vůbec nepřemýšlí. "Mám svého přítele, je nám spolu dobře, tak nevím, proč bych měla koukat po jiných," míní.

Reklama

Další články

Načítám