Hlavní obsah
Článek

Modelka Petra Faltýnová (45) udělala pořádný průvan v šatníku. Zbavila se všech šatů a kabelek, které buď už měla na sobě a objevila se v nich v médiích, nebo ji už nebavily. "Když máte známou tvář, moc věcí si víckrát vzít nemůžete," vysvětlovala.

"Kdybych se cítila dobře v černé, byla bych na tom lépe. Černé šaty se tak rychle neokoukají, ale já se cítím lépe v barvách. A kdybych vyšla dvakrát ve stejných koktejlkách, tak mě v novinách pomluví," vysvětlovala.

"Zkoušela jsem je rozdávat v rámci rodiny, ale moje sestřenice tak hubené, jako jsem já, prostě nejsou. Takže jsem využila toho, že moje kamarádka Nikola otevřela značkový second hand. Všechno, co se vydělá z prodeje, dám do dětského domova ve Strašecí, jehož jsem už roky patronkou," vysvětlila Super.cz.

Petra tady ale neodložila jenom šaty, ale i mnoho kabelek. "Jsou dost drahé, ale většinou to byly nevhodné dárky. Vím, že kabelku, která stála 60 tisíc, tady neprodám ani za dvacet, ale stejně bych ji nenosila,," svěřila Petra.

„Vím, že mnoho českých žen postavu jako já nemá, ale mohly by si tady vybrat třeba začínající modelky. Můžou mít dobrý pocit, že mají moje kousky. Já tedy v Česku v second handu nikdy nenakupovala, ale v Itálii ano. Tam jsou to ale spíš luxusní outlety, kam se dávají věci z přehlídek, kdy je měla modelka na sobě jenom jednou. Tady lidi nosí všechno pomalu do roztrhání a pak by to ještě dali do sekáče, přitom se to oblečení už rozpadá,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám