Hlavní obsah
Článek

VyVolený Thomas zažil krušnou noc. Všední nudu ve vile mu přišla zpestřit nejen jeho láska Zdenička, ale také bývalá přítelkyně Sabina, která se před kamerami nebezpečně odhalila.

Televize se nejspíš rozhodla Thomase pořádně vyprovokovat, proto do vily po zúčtování, v němž dostal právě on nejvíce palců dolů, vpustila obě jeho osudové ženy. Zdenička byla jako bývalá soutěžící ve své kůži, ale Sabina působila jako parazit. A není se čemu divit, protože Thomas do VyVolených přišel ještě jako její oficiální partner, ale Zdenička mu zamotala hlavu.

„Silikonová nána! Kam jsi dal oči, Tomáši? Proč jsi to tak pos*al? Vždyť jsme spolu plánovali miminko!“ běsnila Sabina. Zdeňka se ovšem nenechala příliš rozhodit a těšilo ji, že Thomas stojí na její straně. VyVolený buldok dokonce přislíbil, že by jí v případě výhry věnoval půl miliónu korun, protože vypadla kvůli němu.

S postupujícím časem se ovšem nálada uvolnila a během westernového večírku Sabina zapadla do kolektivu vily. Ona i Zdeňka si nakonec návštěvu prodloužily až do následujícího dne a Sabina si dovolila i pořádnou provokaci, když při sprchování ukázala ňadra. Ty jsou na rozdíl od Zdeňky přírodního původu. Silikonová kráska má ovšem i jiné přednosti, a pokud jí chce Sabina konkurovat, měla by si urychleně pořídit permanentku do posilovny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám