Hlavní obsah
Článek

Nic netrvá věčně. Gabriela Kratochvílová si jako Česká Miss užila jen pár měsíců, ale už teď je smířená s tím, že titul brzy předá další krásce z českých luhů a hájů.

Kratochvílová necítí vůči potenciální nástupkyni žádnou rivalitu, a sama dokonce přiloží ruku k dílu při jejím hledání. Společně s Českou Miss World Lucií Kovandovou a Českou Miss Earth Monikou Leovou natočila televizní spot, který má dívky nalákat k účasti v příštím ročníku České Miss.

„Těšila jsem se na Moniku a Lucku a na to, jak si to spolu užijeme, a měla jsem proč. Bylo to krásné, byla to legrace a těším se, až poběží v televizi kampaň, která zahájí 10. ročník. Celý den byl pro mě zároveň velmi sentimentální,“ řekla o focení nejkrásnější Češka roku 2013 Gabriela Kratochvílová.

Trojice krásek se kvůli natáčení stylizovala do retro stylu 60. let. Teď už není pochyb o tom, že by svou krásu uměly prodat, i kdyby se narodily o půlstoletí dříve.

„Maximálně si to všechny užíváme a zároveň smutníme, že to za chvíli tak trošku končí. Celý den byl, jako kdyby to bylo včera. Bylo to tím, že spot vychází z fotografie pořízené den po finále. Hodně na tom má zásluhy i tým, který je kolem nás – naše druhá rodina,“ dodala Monika Leová, která se po soutěži prosadila i jako moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám