Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý rok dokázali Kris Jenner (57) s manželem Brucem (63) ututlat krizi, a když už se někde vyrojily spekulace o krachu manželství, oba přispěchali s prohlášením a ‚pomluvy‘ vyvrátili. Nyní konečně kápli božskou a oficiálně potvrdili rozchod.

Podnikatelka Kris a olympijský vítěz z roku 1976 v desetiboji Bruce Jenner spolu strávili v manželství dlouhých 22 let a mají spolu dvě dcery - sedmnáctiletou Kendall a o rok mladší Kylie. Především Kendall má skvěle rozjetou kariéru v modelingu. Každý z nich si do svazku v roce 1991 přivedl ještě čtyři děti z předešlých manželství.

„Žijeme odděleně, a jsme tak mnohem spokojenější,“ sdělili otevřeně pro E!News manželé. „Vždy se ale budeme velmi respektovat a vzájemně pro sebe máme plno lásky. Přestože jsme odloučení, navždy zůstaneme nejlepšími přáteli a rodina samozřejmě i nadále bude prioritou číslo jedna,“ dodali.

Reklama

Další články

Načítám