Hlavní obsah
Famous
Článek

Rapper Chris Brown (24) tvrdí, že měl první sex už jako osmiletý chlapec. Zneužila ho tehdy čtrnáctiletá dívka. A on dnes věří, že díky předčasnému pohlavnímu životu se z něj v posteli stalo nenasytné zvíře. Na sexu s ním svého času byla závislá zpěvačka Rihanna (36), jež se ho nedokázala vzdát ani poté, co ji zmlátil. On se s ní však letos na jaře rozešel.

Brown také přiznal, že už jako malý chlapec začal sledovat porno. V osmi letech, kdy žil v Tappahannocku ve státě Virginia, potkal čtrnáctiletou dívku, která ho přiměla, aby s ní souložil.

„Na venkově je to jiné. Byli jsme velmi brzy sexuálně vzrušení, rozumíte, co chci říct? Třeba s dívkami, s nimi jsme se nebáli mluvit, já se nebál. Takže v osmi jsem byl schopen to dělat, to vás tak nějak naprogramuje na dlouhou dobu, takže pak můžete být pěkné zvíře,“ svěřil čtyřiadvacetiletý rapper v rozhovoru pro britský list The Guardian.

Brown si také myslí, že je inteligentní a ideální vzor pro děti. Díky svému IQ byl prý schopen ve dvanácti letech získat první hudební kontrakt a prosadit se velmi mladý.

„Myslím, že když jsem byl schopen cestovat z malého města, z něhož jsem pocházel, mám už dobré IQ. Pak ty všední věci, musel jsem se naučit hodně ze života na ulici, jak manévrovat v místnosti plné šelem… To ukazuje dětem, že i když jsou v šesté či sedmé třídě, můžou to dokázat. Chris byl v mém věku, když to dokázal, budou si říkat,“ chvástal se Brown.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám