Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je dobrým zvykem, že před samotným zúčtováním, kdy si VyVolení vyberou jednoho, kterého už mezi sebou nechtějí a pošlou ho do duelu, má pro některého soutěžícího moderátorka Tereza Pergnerová překvapení v podobě blízkého člověka. Dnes vybrala Thomase, pro kterého měla překvápko na druhou. Přišly za ním totiž dvě ženy jeho života – bývalá přítelkyně Sabina a Zdeňka, se kterou se dal do kupy ve vile.

Nejdřív Terka ve studiu přivítala Sabinu, která se štábu ozvala sama od sebe, že by chtěla svému bývalému svalovci udělat radost. Tím narážela na Thomasova čtyřnohého mazlíka Arinku, kterou přivedla s sebou. Tereza si samozřejmě nenechala ujít příležitost a zeptala se Sabiny, co si myslí o vztahu Thomase a Zdeňky. „Moc dlouho to nevydrží. Dávám tomu měsíc,“ řekla Sabina Tereze, která z ní tahala odpovědi na všetečné otázky jako z chlupaté deky. Pak se Sabina vydala i se psem přímo do vily mezi VyVolené.

Mezitím do studia nakráčela Zdeňka, která sice říkala, že se bojí, co setkání se Sabinou s Thomasem udělá, ale vypadala v pohodě. Úsměv jí trochu ztuhl, když Thomas na dvoře uviděl Sabinu s jeho psem. Hned se k nim vrhl a objetí nebrala konce. Přesto ale zaznělo, že se zamiloval do Zdeňky, což zmrazilo úsměv zase Sabině. „Až vylezu z vily, tak uvidíme, co bude dál,“ řekl pak Thomas.

„Hodně nad tím přemýšlím, jestli spolu budeme,“ vzkázala mu Zdeňka natvrdo. Z hlasu bylo znát, že o budoucnosti toho, co započalo ve vile, není přesvědčená. „Zdeničko, tebe miluju. Sabinku mám rád,“ vyznal se Castello.

Dneska samozřejmě padlo další jméno, jehož majiteli se výhra pěti miliónů korun o něco vzdálila. Nejvíc palců dolů dostal Thomas. "Čekal jsem to, překvapilo mě, že palců nebylo víc," řekl k výsledku zúčtování Castello.

Reklama

Další články

Načítám