Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je snad Katie Holmes (45) tak dochvilná, popadla ji hubnoucí mánie nebo se chce někomu líbit? V neděli ji fotografové zastihli, jak pobíhá po Santa Monice ve sportovním oblečení a obutí. V úzkých legínách bylo přitom na první pohled zřejmé, že herečka a maminka sedmileté Suri pohubla. Takhle tenké nožky a úzké boky už dlouho neměla.

Holmes si přitom nešla zaběhat, ale měla namířeno do posilovny specializující se na spinning Soul Cycle. Lekce sama o sobě je velmi náročná, ale Katie nevadí si ještě předtím dát do těla sprintem. Že by byla nabitá energií díky nové lásce? Od rozvodu s Tomem Cruisem se Katie moc dlouho ve vztazích s muži neohřála.

Zatímco před pár měsíci se hovořilo o hereckém kolegovi Lukovi Kirbym, aktuálně se vyrojily spekulace o její možné náklonnosti k mnohem známějšímu herci - Jamiemu Foxxovi, který v poslední době zazářil například v Tarantinově Nespoutaném Djangovi. Paradoxem přitom je, že právě Foxx býval s jejím exmanželem Cruisem velký kamarád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám