Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nesmělý panic Ládík se nám ve vile VyVolených začíná konečně pořádně vybarvovat. Poté, co se po jednom z náročných večerů odvázal natolik, že ve sprše zapomněl na zakrývání rozkroku a nahý rozjařeně dováděl s překvapenou Nikol, Luckou a Romanou, to tentokrát rozjel i bez pomoci odbourávače zábran alkoholu.

Za všechno mohl úkol, v rámci něhož měli chlapci z vily smyslně zatančit a předvést svým ženským spolubydlícím nespoutaný sexy tanec. Pánové tento úkol pojali jako striptýz a Ládík se nenechal vůbec zahanbit.

Jindy značně vyjukaný intelektuál popustil uzdu své bujné fantazii, lascivně kroutil hýžděmi a postupně ze sebe smyslně strhával jeden přebytečný kousek oblečení za druhým. Svůj divoký striptýzový taneček s několika převleky nakonec za bouřlivého potlesku spokojených dívek ukončil jen v trenkách, ač si dámy žádaly ukázat mnohem víc...

Soudě podle toho, jak se Ládík začíná rozjíždět, se možná už brzy dočkají. Stačí jeden povedený alkoholový večírek a Ládík trenky sundá sám, dobrovolně a rád.

Reklama

Další články

Načítám