Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý sexsymbol, modelka a nyní i herečka Kateřina Kornová, se dlouhá léta, kromě několika výjimek, na veřejnosti prakticky skoro neukazovala. Začátkem října ale udělala výjimku a přišla na kosmetickou akci. Žena, která mnohým kvůli přibývající váze mohla připadat jako obryně Stáňa, na rozdíl od předcházejících měsíců vypadala hubeněji, a navíc i spokojeněji. Může za to chlap? Podívejte se na fotky jejího monstrózního hrudníku, který nám v předklonu předváděla, a zhlédněte video!

„Co na mě říkáte?“ ptala se našeho redaktora Kateřina, která si je vědoma toho, že vypadá čím dál tím líp. „Myslím si, že už začínám shazovat. Čím to bylo, že jsem přibrala, to nevím. Míň se hlídám a víc jím. Velkou část života jsem toho moc nesnědla, takže se ráda najím,“ svěřila se Super.cz Kateřina.

Když pak Vojtovi Zvěřinovi, finalistovi Muže roku 2013, soutěže, jejíž pořadatel David Novotný Kačku na předváděčku pozval, mazala na obličej krém z řas z Mrtvého moře, předklonila se a pochlubila se tím, o čem léta snily tisíce mužů. A její ňadra nám připadala mohutnější než dřív. Zvětšila si je snad znovu?

„Co je vám do toho? Nevím, musím se na sebe v tom předklonu podívat,“ smála se uvolněná Kornová. O svém příteli nechtěla mluvit. „Řeknu jen to, že sama nejsem,“ dodala sympaťanda Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám