Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v hitu letošního léta Live It Up ze sebe Jennifer Lopez (54) ukázala to nejlepší, v reálném životě jsou momenty, kdy svůj zevnějšek tolik neřeší. Když si v neděli vyrazila s přáteli a dcerou Emmou do hračkářství Color Me Mine v Los Angeles, měla důležitý hovor, který si vyřizovala před obchodem. A do hvězdné JLo měla celkem daleko.

Lopez bez sebemenších známek make-upu téměř nelze spatřit, ale paparazzi měli o víkendu šťastnou ruku, když zpěvačku a herečku právě takhle ‚vyhmátli‘ v ulicích Kalifornie. Návštěva hračkářství ale zdaleka nebyla to jediné, co bylo na pořadu dne. Slavná maminka vzala dceru do studia keramiky a malování v Calabasas a užily si kreativní odpoledne.

Jak už se dříve psalo, Jennifer se trochu zaoblila, ale těžkou hlavu si s tím nedělá. Jinak by si určitě nevzala ke své malé postavě neforemné, a navíc ohrnuté džíny, kterými si ještě víc zkrátila nohy. Přesto je vidět, jak jí prospívá její šestadvacetiletý přítel Casper Smart. Mladistvý vzhled totiž Jennifer nelze upřít ani za mák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám