Hlavní obsah
Článek

Všechny ženy neustále hledají tu pravou podprsenku. Hledají takovou, která jim padne, budou se v ní cítit pohodlně a sexy, a ještě by navíc neměla být příliš drahá. Hledání vaší ideální podprsenky je právě u konce!

Podprsenky pro prsa všech velikostí v akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz má pro vás další super akci, ve které pořídíte sexy prádlo za výhodné ceny. Tento týden na vás čekají podprsenky Gaia, které oceníte i vy! Podprsenky Gaia jsou známé svým luxusním zpracováním, padnoucími střihy a širokou škálou velikostí. Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali, nechte se inspirovat a najděte podprsenku přesně pro sebe!

Praktický kousek pro každou příležitost.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka v tělové barvě nesmí chybět žádné ženě. Je jako dělaná pod průsvitné či bílé oblečení, pod kterým perfektně splyne s barvou vaší pleti. Podprsenka Gabriela ale nabízí mnohem více! Spodní část košíčků pozvedne vaše vnady a dá jim ten správný tvar. Padnoucí střih zajistí celodenní komfort a díky svůdnému zdobení v podobě průsvitné krajky budete neodolatelná!

Zajistěte svým vnadám dokonalý tvar!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá vyztužená podprsenka Hortensja je vybavena košíčky se speciálním střihem do tvaru T, které vnady vytvarují dokulata. Vnitřní část je z měkké bavlny, a vy si tak můžete být jistá, že budete mít celý den dokonalé pohodlí. Dopřejte si luxus v podobě krajky a saténu a okouzlete dokonale tvarovaným dekoltem ještě dnes!

Hravý design, trendy barva a perfektní dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyztužená podprsenka saténového vzhledu v trendy lososové barvě si vás získá na první pohled. Košíčky se střihem do tvaru T zajistí dokonalý tvar i větším ňadrům a díky bočním kosticím budou vnady celý den na svém místě. Ukažte svou hravou stránku a oživte svůj prádelník špetkou barvy. Tento kousek pořídíte až do velikosti košíčků G!

Luxus pro prsa každé velikosti.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdnou podprsenku Butterfly si můžete dopřát, ať už k vám byla příroda jakkoli štědrá. Větším ňadrům nabídne řádnou oporu a menší ňadra podpoří push-up efektem. Díky pohodlnému střihu a luxusnímu zpracování se hodí ke každé příležitosti. Dokonale tvarovaný dekolt, sexy zdobení a maximální pohodlí – to pravé i pro vás!

Další články

Načítám