Hlavní obsah
Článek

Markéta Hrubešová (52) patří mezi naše nejkrásnější herečky. Už od mládí se vkrádala do snů mnoha mužů, které na televizních obrazovkách přitahovala od svých šestnácti let, když se ve filmu poprvé svlékla.

Uhrančivou zrzku, která momentálně září v seriálu Cesty domů, vídáme ve společnosti vždy dokonale upravenou, ale pokud v zimě vyrazí na hory za lyžovačkou, tak byste ji bez make-upu a s beranicí na hlavě poznali jen stěží. Nenalíčenou i perfektně upravenou Markétu Hrubešovou si prohlédněte v naší fotogalerii.

Na třetí ročník festivalu zimních radovánek, který se koná o víkendu, ale Hrubešová přijde opět jako dokonale vyfiknutá dáma. Na zimní radovánky se prý už moc těší.

„Zimu na horách máme všichni rádi. Nejraději sjezdujeme, takže většinou jezdíme na pořádnou lyžovačku bez front na nějaké vyšší kopce,“ svěřila se s plány na zimu herečka, jež se udržuje ve formě pravidelným sportováním.

„Snažím se chodit pravidelně do fitka, ale jinak preferuji přirozený pohyb. Chůze, plavání a v zimě to lyžování. Hlavní je ale sportovat s radostí,“ uzavřela s úsměvem herečka.

Reklama

Další články

Načítám