Hlavní obsah
Článek

Herečka Linda Rybová (48) končí v seriálu Cesty domů. A neodejde zrovna po svých. Herečka bude v roli Ivany Plánkové zavražděna. Super.cz získal fotografie z natáčení, a není to zrovna pěkný pohled.

Nejdříve vznikal obraz, v němž uvidíme herečku zavražděnou, teprve pak se natáčely scény, které vraždě předcházely. Aby Lindu správně nalíčili jako mrtvou, museli maskéři nejdřív zjistit, jak zemře. Měla sice ležet v krvi, ale příčina smrti nebude tak jednoznačná. A s tím museli počítat a podle toho se zařídit.

Natáčení pro Lindu nebylo nic příjemného. Ležela dlouhou dobu na zemi, hlavu v kaluži umělé krve, strnulá ve zkroucené poloze a s otevřenýma očima. Nesměla se hnout, protože obrazy na sebe musely navazovat.

„Před kamerou už jsem určitě někdy zemřela, stejně jako v několika divadelních hrách, ale nevybavuju si žádný konkrétní název. Natáčení bylo trošku nepříjemné a taky zvláštní. Ležela jsem na zemi v kaluži krve, nade mnou stála spousta lidí, a všichni si mě fotili. Musela jsem poměrně dlouho vydržet s otevřenýma očima, nedýchat a nemrkat. Nejtěžší pro mě bylo nesmát se. Mám s tím problém i v divadle, když se hrají podobné scény, mám chuť se té paradoxní situaci vždycky smát. Jak jsem tam tak ležela, přemýšlela jsem mimo jiné i o tom, jestli mi ta umělá krev pustí z vlasů, abych nechodila s růžovým přelivem. Naštěstí pustila,“ vtipkovala po natáčení Linda Rybová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám