Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vykradené auto Martiny Jandové není náhoda. Reportérce vykradli v noci z pátku na sobotu její vůz. Rozbili přední okénko a ukradli navigaci a další osobní věci. Vypadalo to jako klasická loupež. Bohužel tomu tak ale není.

"Začínám se bát o sebe i dceru Elišku. Chodí mi šílené anonymní zprávy a teď to auto. Nejdříve jsem si myslela, že je to klasická krádež, ale v autě si ještě někdo vesele poseděl, kouřil cigarety a na zadní sedadlo se vymočil," řekla Super.cz zděšená moderátorka.

Jandová podle sms zpráv, které jí chodí, tuší, kdo za celou záležitostí stojí, a má to souvislost s jejím bývalým vztahem. Uvažuje, že celou záležitost předá policii.

Martina má škodu na autě asi sto tisíc korun. Vedle navigace jí zmizeli další osobní věci. "Měla jsem tam věci, které jsem ještě nevynesla domů po stěhování od bývalého partnera - spoustu oblečení, bot a bohužel jsem tam večer ve schránce zapomněla i šminky, je toho spousty," říká smutně Jandová, která hlavně doufá, že nic dalšího se už dít nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám