Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Madonna tvrdí, že byla brutálně znásilněna při ozbrojeném přepadení. Mělo k tomu dojít na počátku její kariéry. Neznámý násilník si ji vyhlídl jen pár dní poté, co dorazila do New Yorku splnit si sen o slavné zpěvačce. Pro dívku z Rochesteru ve státě Michigan to bylo kruté vystřízlivění.

„New York nebyl vším, čím jsem si myslela, že bude. Rozhodně mě nepřijal s otevřenou náručí. První rok jsem byla zadržena se zbraní v ruce. Znásilněna na střeše budovy, kam mě dotyčný odvlekl s nožem v ruce. A do bytu se mi vloupali asi třikrát. Nevím proč, protože jsem tam neměla už nic cenného, když mi při první krádeži vzali rádio,“ svěřila pětapadesátiletá hvězda v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar.

Madonna také přiznala, že první roky sotva přežívala a musela se živit jako akt v uměleckých školách.

„Snažila jsem se být tanečnicí, takže jsem si musela platit nájem pózováním na hodinách malování, zírala jsem na lidi, co zírali na mě nahou. Dovolila jsem jim myslet si, že nejsem nic než forma, kterou se snaží zachytit svými tužkami a uhly. Byla jsem vzdorovitá. Pevně odhodlaná přežít… Ale bylo to těžké a velmi osamělé, každý den jsem si musela dodat odvahy, abych šla dál,“ vyprávěla v rozhovoru popová hvězda.

Reklama

Další články

Načítám