Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Dalibor Janda (71) letos oslaví šedesáté narozeniny velkolepým koncertem. Plánuje vyprodat 02 arenu a své fanoušky chce překvapit a šokovat. Proto po skoro třiceti letech plánuje změnu image. Stejný účes s melírky má tak dlouho, že už si ho nikdo neumí představit jinak.

"Chodím na melíry třicet let - od roku 1984. Patří to už ke mně. Jinak se ale moc neřeším, vždycky to nechávám na svém kadeřníkovi a o oblečení zase pečuje moje dcera Jiřina. Je mojí osobní stylistkou. Nikdy mě můj vzhled nijak zvlášť nezajímal," vysvětluje.

Nyní ale plánuje velkou změnu. Umíte si představit Dalibora Jandu bez strniště a jeho účesu, který ho provází celou kariéru?

"O2 arena si zaslouží překvapení. Mám v plánu změnu image. Hlavu neoholím, ale změna v případě vlasů je v plánu. Melíry asi zůstanou, ale účes bude úplně jiný," prozradil na oslavě třicátých narozenin svého kadeřníka Martina. "Ten plánuje, že mi nechá vlasy dorůst a budu mít patku jako on nebo Viki Cabadaj. A možná se i oholím," dodal Janda. Jak bude vypadat, na to si musíme počkat až do 18. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám