Hlavní obsah
Článek

Vladko Dobrovodský v přímém přenosu v televizi prozradil, že se zříká své rodiny. Své sourozence Miroslava a Evu už nechce nikdy vidět a jediný, koho stále miluje, je jeho matka. S brekem prohlásil, že se chce zbavit svého příjmení Dobrovodský. Matka se Vladka zastala a řekla, že se pro rodinu rozdal, většinu výhry z první řady VyVolených jim věnoval a nedostalo se mu žádného vděku. Naopak. Chápe, proč ho rodinná situace tak bolí.

Nyní se ozval jeho bratr Miroslav, který se brání. "Vše, co řekl, byla lež. Ty lži vědomě podává jak Vladko, tak matka," řekl Blesku Miroslav Dobrovodský. "Vladko z výhry zčásti splatil dluhy za byt v řádu statisíců. A zbývající milióny prošustroval. Když se vrátil z Vily, měl pocit, že je velká hvězda, a žil v oparu slávy. Drahé večeře a výlety... Peníze se rychle rozkutálely," vysvětluje.

"Nikdy nám nic nedal. I kdyby mi chtěl něco dát, tak od něho bych to nikdy nepřijal. Nestýkáme se ani s Vladkem, ani s matkou," dodal pan Miroslav, který se živí jako hasič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám