Hlavní obsah
Článek

Další peprný smíšený Duel mezi slavomankou Evou a donchuánem Pepou má svého vítěze. S pětašedesáti procenty hlasů a ještě vyšším sebevědomím se do vily vrátila podruhé Eva a získala šátek imunity. Vladko radostí málem dostal infarkt. Nikol plakala. Ostatní koukali nevěřícně.

Eva, které většina obyvatel nemohla prominout její fingované těhotenství, měla ve výběru soupeře úplně jasno. „Pepa stejně jako Martin před časem se dotknul mého citlivého místa. A to se neodpouští,“ prohlásila před odchodem z vily Eva, která šla do studia se stejným odhodláním jako při svém prvním Duelu.

„Dneska si přeju víc než minule se vrátit. Věřím v sebe a v boha. Doufám, že mě lidi pošlou zpátky,“ řekla sebejistě tentokráte bez jediné slzy v oku Eva a svému sokovi upřímně popřála hodně štěstí.

Lamač dívčích srdcí, kterému dnes po včerejším mejdanu nebylo dvakrát do skoku, se na rozdíl od Evy loučil odevzdaně. „Ahoj lidi. Rád jsem vás poznal. Mějte se tu fajn,“ prohodil.  „Nech toho a bojuj. Vrať se mi,“ povzbudil jej Thomas, který nemá ve vile po několika konfliktech s Vladkem také na růžích ustláno.

Vzájemnou nenávist během pobytu oba soupeři netajili. „Jsi vylízanej jako kelímek,“ řekla Eva otevřeně Pepovi a vytkla mu tak jeho nízkou inteligenci. „Neopřel bych si o ni ani kolo. To bych ho raději hodil do řeky. Je škaredá,“ svěřil se Pepa ve zpovědnici.  A mezi Pepou a Evou to vřelo i ve studiu. Pepa Evě vytknul, že se veze na popularitě tahouna Vladka. Ona jemu zase, že je herec a přetvařuje se.

VyVolení si zpět do vily těsně před vyhlášením výsledků přáli s převahou pěti ku třem pivaře a lamače ženských srdéček Pepu. „Jsem zklamán z toho, že mě porazila ona. Nečekal jsem, že lidi pošlou takovouto osobu zpátky. Jsem z toho docela špatnej,“ konstatoval poněkud smutně Pepa, jehož působení ve vile se stalo po osmnácti dnech dnešním večerem minulostí.

Reklama

Další články

Načítám