Hlavní obsah
Článek

Takhle vypadá reklama na rodinné štěstí! Herečka Jana Bernášková, která si loni vzala za manžela scenáristu seriálu Vyprávěj Rudolfa Merknera, si už skoro dva měsíce užívá roli dvojnásobné maminky.

S malým Theodorem, starší dcerkou Justýnou i pyšným taťkou Rudou se všichni společně postavili před objektiv fotografky Lenky Hatašové. A na výsledek právě koukáte.

„Theodor ještě nemá dva měsíce a již má přes pět a půl kila. A to je jen kojený. Velikost 68 odpovídá téměř půlročnímu dítěti, takže některé oblečky jsme rovnou přeskočili. Jestli to tak půjde dál, bude si za chvíli půjčovat trička od táty,“ vtipkuje Jana, která se už o tomto víkendu vrátí na prkna Hudebního divadla Karlín ve hře Včera tě zabiju.

Z malého bráchy je nadšená i starší dcera Justýna. „Zamilovala se do něj a pořád si s ním hraje,“ přiznala Jana, která prý porodila dítko velmi klidné.

V úplném klídku se vyspí nejen maminka, ale i táta Ruda, který momentálně píše nový rodinný seriál Všechny moje lásky. „Je to velké štěstí, vůbec nepláče, jen sem tam si hekne. Jana tvrdí, že je to úplná reklama na dítě. Už se na nás i směje. Když pozná obličej, pořád něco žvatlá,“ prozradil Super.cz pyšně otec.

Reklama

Další články

Načítám