Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svůj věk už stačila slušně rozbouřit emoce v hudebním průmyslu. Mediální jednička současnosti Miley Cyrus (31) se však pouští na tenký led. Ve svém veleúspěšném videu k písni Wrecking Ball se nejen svléká donaha, ale také pláče. Jenže to už tady jednou bylo. Záběry jasně evokují nezapomenutelný klip Sinead O’Connor (46) Nothing Compares 2U a Miley se ani netají, že se jím nechala inspirovat. Co však ze začátku mohlo vypadat jako vyznání obdivu irské hudební ikoně, se teď zdá jako malá válka.

Pokora a úcta ke starším umělcům Miley nic neříká a na její bedra už se snesla lavina kritiky. Poté, co jí O’Connor napsala otevřený dopis, v němž například píše: „Nedovol, aby z tebe hudební průmysl dělal prostitutku,“ Cyrus reagovala ironií a výsměchem a rozhodně si upřímně míněná slova starší kolegyně nevzala k srdci.

„Sinead. Nemám čas psát ti otevřený dopis, protože uvádím a vystupuji tenhle týden na SNL. Jestli se chceš sejít a pokecat, dej mi vědět v dalším otevřeném dopise,“ rýpla si Cyrus.

Nevraživost mezi nimi však vygradovala ve chvíli, kdy Miley napsala na svůj Twitter, že před Amandou Bynes tady byla Sinead O’Connor. Narážela tak na její duševní zdraví. Následně sdílela fotografii, na níž Sinead v minulosti trhala fotografii papeže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám