Hlavní obsah
Článek

Vypalcovaná Eva Feuereislová dnes rozhodla o svém soupeři pro páteční duel. O setrvání ve vile VyVolených, a tím i šanci na výhru pět miliónů, si to s ní rozdá Pepa, kterému dala Eva palec už v úterním zúčtování.

„Chtěla jsem se přiznat, že několik dní před zúčtováním jsem tu měla hodně těžkých, ale díky tomu zelenému šátku jsem si uvědomila smysl, proč tu jsem, a že chci bojovat. Dneska si volím za soupeře člověka, který na to, jak dlouho tady je, si neuvěřitelně vyskakuje, všude byl a všechno zná. Myslím si o něm, že moc rozumu nepobral, ale třeba je šikovný manuálně, ten člověk mi ublížil vnitřně a takový lidi nesnáším ani venku, ani ve vile, proto volím Josefa,“ vyřkla svůj ortel Eva.

Pepa s duelem počítal už od začátku, takže nebyl rozhodnutím Evy vůbec překvapen. On sám se s Evou nemusel a zatím pokaždé dal ve zúčtování palec právě jí. „Řekla to, co chtěla, já se na to těším, budu bojovat a chci zpátky,“ zavelel hned po rozhodnutí Evy Pepa. Jak nakonec napínavý duel dopadne, se dozvíme už v pátek večer.

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) každý týden připravuje pro jednoho z VyVolených povzbuzující překvapení. Tentokrát přišla řada na cvičitelku psů Lucku, které do vily na chvilku pustila její milovanou fenku Půcu. Ve zpovědnici si pak dojatá Lucka vyslechla slova podpory od své energické maminky Romany, což jí hned nabilo další energií. O svém zážitku však nesměla po odchodu ze zpovědnice tradičně s nikým hovořit.

Reklama

Další články

Načítám